Program


C’est la vie (… La Vie Ennui)

C’est la vie (… La Vie Ennui)

A történetben két bárénekesnő életébe kukucskálhatunk bele. Kettejük sorsa fonódik egybe a történet során. Fellázadnak, és személyes sorsukat tárják a közönség elé. Nem a kornak - az 50-es évek Párizsa - és nem a bár tulajdonosa kívánalmának akarnak megfelelni. Dalaik a férfiakról, a szerelemről, és a nőkről szólnak.

Gregg Opelka: C’est la vie (Ilyen az élet)
zenés parfé életre-halálra

A történetben két bárénekesnő életébe kukucskálhatunk bele. Kettejük sorsa fonódik egybe a történet során. Fellázadnak, és személyes sorsukat tárják a közönség elé. Nem a kornak - az 50-es évek Párizsa - és nem a bár tulajdonosa kívánalmának akarnak megfelelni. Dalaik a férfiakról, a szerelemről, és a nőkről szólnak. Segítségükre van a bár zongoristája is, akivel már korábban elindult a személyes munkakapcsolat. Ő a zeneszerzője a két énekesnőnek.  Érdemes-e küzdeni saját magukért, művészetükért? A történet végén a bár tulajdonosa, igazgatója… Nos! Hogy, mit tesz, hogyan reagál az új helyzetre?... Ez, majd kiderül azok számára, akik megtisztelik jelenlétükkel előadásunkat!

DALSZÖVEGEK ÉS ZENESZERZŐ: GREGG OPELKA
 
Szereposztás:
Fatiguée.......... Vidovenyecz Edina
Dominique....... Liszi Melinda

Zongorista: Kovács Zoltán

Fordította: Galambos Attila
Ügyelő: Szepsi Szilárd / Korom Gábor
Korrepetítor: Galambos Hajnalka
Rendezőasszisztens - Súgó: Szabó Emőke szh.
Mozgás: Fosztó András
Rendezte: Bartus Gyula - Jászai Mari-díjas

A C’est La Vie előadását a DRAMATIC PUBLISHING-gal (Woodstock, Illionois, USA) kötött különleges megállapodás teszi lehetővé.
A színdarabot Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség képviseli.